Allan Bach Laursen bliver ny chef for drift og beredskab i Sønderborg Kommune

Foto: Sønderborg Kommune.
dato

Allan Bach Laursen træder ind som ny Chef for Drift og Beredskab i Sønderborg Kommune fra maj 2024

Den 1. maj 2024 vil Allan Bach Laursen officielt påbegynde sit nye kapitel som Chef for Drift og Beredskab i Sønderborg Kommune. Dette markerer starten på et nyt ansvarsområde for Laursen, der indtil da vil have fuldendt sin tid som kontorchef i Odense Kommune. I sin tidligere rolle har Laursen haft det overordnede ansvar for drift af infrastruktur, grønne områder, anlægsområdet og kirkegårdene, hvilket har bidraget til en solid erfaring inden for offentlig administration og ledelse.

Laursens professionelle baggrund skildrer en alsidig karriere inden for både private og offentlige sektorer. Tidligere har han haft ledende roller som kontorchef ved Vej, Park og Natur i både Lolland og Nyborg kommuner, som leder af Forstområdet hos Banedanmark, og som distriktsvejingeniør hos Vejdirektoratet. Med en uddannelsesmæssig baggrund som Skov- og Landskabsingeniør fra Københavns Universitet er Laursen godt rustet til at håndtere de komplekse udfordringer, som stillingen indebærer.

Den kommende Chef for Drift og Beredskab ser frem til at tage hul på de nye udfordringer, der venter i Sønderborg. Han udtrykker en særlig interesse i at binde kommunal økonomi sammen med innovation, bæredygtig udvikling, og effektiv ressourcehåndtering for at skabe en både spændende og bæredygtig hverdag for kommunens borgere.

Privat bor Allan Bach Laursen sammen med Annette i Fåborg-Midtfyn Kommune og har to udeboende børn. Den nye stilling i Sønderborg vil derfor også bringe private forandringer med sig.

Sille Marcussen Dall, direktør for Teknik, Miljø og Bæredygtighed i Sønderborg Kommune, byder Laursen velkommen i hans nye rolle og ser frem til det fremtidige samarbejde. Hun understreger Laursens ledelseserfaring og brede faglige indsigt som væsentlige attributter, der vil bidrage positivt til Kommunens målsætninger.

For yderligere information om Allan Bach Laursens tiltrædelse eller generelle forespørgsler, kan Sille Marcussen Dall og Allan Bach Laursen selv kontaktes direkte via angivne telefonnumre, eller ved henvendelse til Sønderborg Kommunes hovedkontor på Rådhustorvet 10, 6400 Sønderborg.

http://us4.campaign-archive.com/?u=5f3762aadd5d312003cf9cc61&id=62e680645f

Kilde: Sønderborg Kommune