Business College Syd søger underviser inden for detailbranchen

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Mommarks kursuscenter søger en underviser, som brænder for undervisning, til efter- og videreuddannelse inden for detailbranchen. Stillingen kan både være på fuld tid og deltid.

Vær den underviser, som du selv gerne ville have haft - om jobbet
De primære opgaver er selvstændigt at udvikle og gennemføre undervisning. Sekundært skal du bidrage til kundepleje og til at udbygge vores kundekreds og opgaveportefølje. Det sker i samarbejde med uddannelseslederne med ansvar for vores forskellige kunder. Undervisningen foregår primært hos os, men du skal være indstillet på også at undervise hos vores kunder i hele Danmark. I begge tilfælde er der mulighed for overnatning.

Undervisningsopgaverne kan være på flere niveauer. Du skal først og fremmest undervise på AMU og AU, men også på virksomhedstilpassede undervisnings- og udviklingsaktiviteter. Vi har et kontinuerligt fokus på pædagogisk og faglig udvikling, så vi imødekommer nuværende og potentielle kunders behov og ønsker.

Du matcher stillingen, når

  • Du har erfaring med undervisning – gerne indenfor detailbranchen
  • Du kan selvstændigt og systematisk planlægge og prioritere arbejdsopgaver i dagligdagen
  • Du har gode samarbejdsevner, nemt ved at skabe gode relationer til såvel kollegaer som kunder
  • Du kan håndtere kontant feedback fra kunderne og have mange bolde i luften

Skriv gerne i din ansøgning, hvordan du lever op til kravene, og hvorfor du vil lykkes i jobbet som underviser hos os.

Stor frihed – vi tilbyder

  • mulighed for personlig og faglig udvikling
  • stor frihed i jobbet mht. planlægning og forberedelse
  • smukke historiske omgivelser
  • god mad fra kokkene i skolens køkken og adgang til skolens fitnesscenter
  • en veldreven skole med god økonomi

Stor aktivitet og unik beliggenhed - Om Mommark Handelskostskole
Mommark Handelskostskole er en landsdækkende uddannelsesinstitution og et kursuscenter med 300 sengepladser og cirka 30.000 overnatninger årligt. Vi tilbyder elevuddannelse samt efter- og videreuddannelse af medarbejdere til virksomheder fra hele Danmark. Skolen er specialiseret i at tilbyde kædevirksomheder og brancher skræddersyede løsninger.

Dagligdagen på skolen bærer præg af de mange overnattende elever og kursister, som giver stedet et hjemligt og familiært præg, som underviserne er en vigtig del af. Skolen har spændende faciliteter til både indendørs og udendørs fysiske aktiviteter og læring, som kan inddrages i undervisningen - Her kan du se en film om skolen.

Mommark Handelskostskole er en del af Business College Syd, som er en organisation, der altid er i udvikling med nye, spændende tiltag. Vi har en uformel omgangstone og flad organisationsstruktur, hvor alle snakker med alle.

Næste skridt og det praktiske
Ansættelse sker i henhold til ansættelsesvilkår indgået mellem Finansministeriet og den pågældende organisation. Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til afdelingschef Niels-Peter Babalola Andersson på mail nba@bcsyd.dk eller på mobil 2463 3149.

Vi beder dig om at sende din ansøgning til job@bcsyd.dk. Ansøgningsfristen er den 16. juni. Vi indkalder løbende til samtaler, som foregår på Business College Syd i Mommark, Mommarkvej 374, 6470 Sydals. I rekrutteringsprocessen indgår tests.

Tiltrædelse 1. august 2024 eller snarest muligt derefter.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Sønderborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Business College Syd Mommark & Sønderborg Handelsskole, Mommarkvej, 6470 Sydals

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 16-06-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6048477

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet