Simone de Lemos udpeget som ny skole- og uddannelseschef i Sønderborg Kommune

Foto: Sønderborg Kommune.
dato

Simone de Lemos bliver Sønderborg Kommunes nye Skole- og Uddannelseschef fra maj 2024

Simone de Lemos er udvalgt til at være den nye Skole- og Uddannelseschef i Sønderborg Kommune, hvor hun starter den 1. maj 2024. Hun skifter til denne nye rolle efter at have været chef for Skoler og Dagtilbud i Assens Kommune.

Hendes ansættelse blev enstemmigt besluttet af et ansættelsesudvalg. Nicolai Dupont Heidemann, der er direktør for Børn, Uddannelse og Sundhed i kommunen, roser Simone de Lemos for hendes faglige dygtighed, hendes brede viden samt hendes stærke ledererfaringer.

Simone de Lemos bringer en massiv mængde erfaring til sin nye stilling fra tidligere roller inden for uddannelsessektoren. Hun har tidligere været leder for PPR, sprog, dannelse og tidlig indsats i Odense Kommune, sektionsleder for Pædagogik og Udvikling i Aarhus Kommune, og leder af dagplejen og pladsanvisningen i Billund Kommune. Hun har en professionsbachelor som pædagog fra Peter Sabroe Seminariet i Aarhus og er desuden i gang med en Master i offentlig ledelse ved Syddansk Universitet, suppleret med flere ledelsesmoduler i PD fra University College Lillebælt.

På det personlige plan er Simone de Lemos 45 år gammel, gift og mor til to børn. Hun bor i Fredericia.

For mere information kan interesserede kontakte Nicolai Dupont Heidemann, Direktør for Børn, Uddannelse og Sundhed, på telefon 2025 9933, eller Simone de Lemos direkte på telefon 2978 4088.

http://us4.campaign-archive.com/?u=5f3762aadd5d312003cf9cc61&id=6c5838b910

Kilde: Sønderborg Kommune